Motorrijles

Ben jij klaar om een echte motorrijder te worden? Als rijschool hechten we veel belang aan het “echte motorrijden”. We helpen je niet alleen snel aan je rijbewijs, maar zorgen ervoor dat je verantwoord de weg op gaat. Ruim 20 jaar ervaring en een liefde voor motoren zorgen hiervoor.

Lesmethode

Onze instructeurs hebben inmiddels al meer dan 3000 mensen aan een rijbewijs geholpen, geen woorden maar daden! In onze beproefde lesmethode maken wij een duidelijk onderscheid tussen ‘rijden op een motor’ en ‘echt motorrijden’. In principe kun je na je eerste les rijden op een motor maar uiteraard nog lang niet motorrijden! Je gaat de weg op met maximaal een andere leerling, zo kan de instructeur jullie optimaal begeleiden.

Enkele voordelen op een rijtje:

  • Ruim 20 jaar ervaring;
  • Meer dan 3000 motorrijders gingen je voor;
  • Effectieve, persoonlijke manier van lesgeven;
  • Instructeur rijdt mee op eigen motor;
  • Lessen met maximaal 2 leerlingen;
  • Proefles voor slechts €50,-

Meer informatie over ons

Rijles in Twente

De rijles begint in Hengelo, aan de Breemarsweg. Er is voldoende gelegenheid om te parkeren, en we zijn met het openbaar vervoer goed te bereiken. We rijden de bekende CBR routes in onder andere Hengelo, Oldenzaal, Enschede en Almelo. We maken je bekend met mogelijke examenroutes, en de mogelijke valkuilen.

Goedkoop en snel je motorrijbewijs halen

Goedkoop en snel. Je kunt al een proefles van 90 minuten boeken voor slechts €50,-. Tijdens deze Try the Bike maakt de instructeur een inschatting van de benodigde lesuren. Zo heb je vooraf een goed idee van waar je aan toe bent! Wel zo fijn natuurlijk.

Meer informatie over de kosten vindt je hier.

Laat je overtuigen

Je hoeft ons niet te geloven op ons woord, we zien graag onze leerlingen aan het woord.

“Bij uitstek de beste motoropleiding!”

Meer succesverhalen

logo motoropleider

Klaar om je rijbewijs te halen?

Try the bike! Voor slechts €50,- bieden wij een opstaples aan.

of mail

"Bij uitstek de beste motoropleiding!"

De vrienden van de Motoropleider