Motortraining Gran Canaria

Wil je ook het aangename met het nuttige combineren en er even lekker tussenuit?
Dan hebben wij voor jou de ideale combi tussen vakantie en het verhogen van je rijvaardigheid.

Genieten van zon, zee en strand in combinatie met je grote passie, motorrijden! Daarom organiseren wij een 8-daagse vakantie naar Gran Canaria en verblijf je daar in één van de beste hotels op het eiland. Voorzien van alle gemakken en uiteraard all-inclusive. Een 4-sterren hotel dat voldoet aan de hoogste eisen en dat is voorzien van alle gemakken die er te bedenken zijn. Je verblijft in een kamer met een adembenemend uitzicht over zee.

3 dagen van deze trip worden besteed aan het leukste van allemaal, motorrijden! In een groep van maximaal 6 personen word je begeleid door Peter, onze motor-instructeur die al meer dan 20 jaar elke dag besteedt aan het opleiden van kandidaten tot hun motorrijbewijs en evenveel jaren ervaring heeft met verhoogde rijvaardigheidstrainingen in binnen en buitenland. Echt een vakidioot die zich als doel heeft gesteld om eruit te halen wat er in zit en liever nog meer.

Om dit alles te kunnen realiseren rijden we de mooiste routes die zorgvuldig zijn geselecteerd om je rijvaardigheid op de motor te optimaliseren. Uiteraard zit er een duidelijke structuur in de opbouw zodat deze trainingen geschikt zijn voor elk type motorrijder, van beginner tot gevorderd. Er wordt gereden in dagdelen van 3 ½ uur en in die tijd rijd je tenminste 1000 bochten per dag.
Dus absoluut mooi de gelegenheid om uit te leggen hoe mooi en uitdagend bochten kunnen zijn! Alle technieken van het rijden worden tot in detail behandeld en nadien geëvalueerd zodat je het maximale uit je motorrijden kunt halen. Om je op elk moment feedback te kunnen geven, rijden we met een radio-verbinding tussen alle deelnemers en maken we uiteraard regelmatig een stop op de mooiste plekjes van het eiland waar we even kunnen genieten van een drankje en eventueel een hapje.

De opzet van de tocht is niet bedoeld voor diegenen die met het knietje aan de grond willen, maar meer voor de motorrijder die zorgeloos rijden wil combineren met een flinke dosis ontspanning. Gewoon voor jou dus! En je partner is uiteraard ook welkom, hij of zij kan tegen een gereduceerd tarief gewoon mee en lekker genieten van zon zee en strand en al het moois dat dit eiland nog meer te bieden heeft.

Dit alles voor een all-inn prijs van € 1495,- p/p

Natuurlijk wil je weten wat je krijgt voor je geld dus bij deze even een klein overzicht:

  • Retourvlucht Gran Canaria
  • Transfer van het vliegveld naar het hotel (en retour)
  • 7 nachten in een kamer met een adembenemend uitzicht over zee.
    Het 4 sterren hotel is op basis van een all-inclusive arrangement, drank en eten inbegrepen.
    Elke dag een ander thema in het restaurant zodat iedereen maximaal aan zijn trekken komt.
  • 3 dagen verhoogde rijvaardigheidstraining incl. motor, verzekeringen en brandstof.
  • Een onvergetelijke herinnering waar je het nog vaak over gaat hebben!

Profiteer van onze groepskorting bij aanmelding van 6 of meer personen!

Voor meer info over data en beschikbaarheid mail of bel!

20160115_122603

 

logo motoropleider

Klaar om je rijbewijs te halen?

Try the bike! Voor slechts €50,- bieden wij een opstaples aan.

of mail

"Bij uitstek de beste motoropleiding!"

De vrienden van de Motoropleider