Over ons

Ons doel is je opleiden tot een veilig, verantwoord en zelfstandig motorrijder want naar onze mening is er een ontzettend verschil tussen ‘rijden op een motor’ en ‘echt motorrijden’. In principe kun je na je eerste les rijden op een motor maar uiteraard nog lang niet motorrijden!
Onze uitdaging is om van iedereen die echte motorrijder te maken, bewust van de voordelen maar ook van de nadelen van het motorrijden. Om dit doel te bereiken maken wij gebruik van de door ons opgebouwde ervaring op het gebied van motorrijden in alle betekenissen van het woord. Meer dan 20 jaar ervaring in het verzorgen van motorrijles, het opzetten van toertochten en het verzorgen van verhoogde rijvaardigheidstrainingen.
Aan kennis en ervaring dus geen gebrek en daar kun jij uiteraard je voordeel mee doen. Dit alles in een gezellige, ongedwongen sfeer waarbij jouw belangen voorop staan. Uiteraard volgen wij op de motor zodat we je direct van feedback kunnen voorzien en je vertrouwd kunnen maken met onder andere rijlijnen en de te kiezen posities op de rijbaan.
Kortom, bij De Motoropleider ben je aan het juiste adres voor motorrijles in Hengelo en Enschede!

 

logo motoropleider

Klaar om je rijbewijs te halen?

Try the bike! Voor slechts €50,- bieden wij een opstaples aan.

of mail

"Bij uitstek de beste motoropleiding!"

De vrienden van de Motoropleider