Wat anderen zeggen

Zelf een recensie schrijven? Klik hier

Ruud
Ruud

Dankzij Peter (en Nikki) in betrekkelijk korte tijd mijn rijbewijs mogen halen. Met veel kennis, kunde en enthousiasme les gehad, in één woord top !

Quiroen Huls
Quiroen Huls

Na een slechte ervaring bij een andere rijschool begonnen bij Peter en Nikki. Na 2 lessen volledig van mn angst af en voor alle examens in 1 x geslaagd! Wat een top rijschool en een absolute aanrader voor iedereen!!!
Bedankt Peter en Nikki

Heinz van Megen
Heinz van Megen

Geweldige tijd gehad en veel geleerd. Ondanks mijn leeftijd 57 jaar en nog nooit op een motor gezeten te hebben toch voor alles de 1e keer geslaagd
Bedankt Peter en Nikki voor alles.
Een echte aanrader.

Ruthger
Ruthger

Ontzettend leuke en leerzame lessen gehad. Peter en Nikki zijn fijne en leuke mensen die aandacht hebben voor je.
Er is tijd voor lol, maar ook voor opbouwende kritiek en daar hou ik van. Bedankt voor jullie tijd en inzet, tot snel!

Immy
Immy

Bij de Motoropleider leer je echt motorrijden. De kers op de taart! Peter geeft, met de nodige humor, op een duidelijke manier tips en aanwijzingen. Ik rijd nu met veel zelfvertrouwen op m'n eigen motor! Ik kijk er met veel plezier op terug. Nikki en Peter, bedankt!

Sandy
Sandy

Peter, wat een avontuur samen. Bloed zweet en zelfs tranen... Wat een stress van mij en wat een geduld en vetrouwen van jou...Ik had dit avontuur met niemand anders dan met jou willen doen...Heel heel erg bedankt voor alles, ik ga je missen... Nikki, lieve, leuke mooie vrouw.... Ook jij heel erg bedankt voor alles, jullie zijn toppers... Kom nog wel eens bij jullie om de deur kijken.. Xxxxx

Normen
Normen

Genieten van motor rijden dan moet je bij Peter en nikki zijn. Met veel plezier de lessen gevolgd, ondanks de stress kan peter toch die aandacht geven die je nodig hebt. Vooral bij mijn vrouw heeft hij al 'zijn' tijd, humor en liefde voor motor rijden erin gegooid zodat ze uiteindelijk een betere examenrit reed als mij. Toppers!!

Geert-Jan Struijk
Geert-Jan Struijk

Super Rijschool, Geweldig enthousiast.
Rijd altijd met de motor mee wat je alleen maar helpt
Leert je meer dan het examen vraagt daarom is het examen een eitje !
Kan geen ander aanraden

Rens
Rens

Heerlijk ontspannen sfeer bij de rijlessen, maar er wordt serieus naar het eindresultaat gekeken! Als je met Peter op de parkeerplaats niet leert laagvliegen, dan weet ik het ook niet meer. Motorrijlessen 2.0!

Cindy
Cindy

Met veel rust,geduld,super uitleg,humor en streng wanneer het nodig is een Geweldige tijd gehad. Vlak voor je examen heb je de mogelijkheid om bij Peter achterop mee te rijden, het geeft je nog meer inzicht en de extra informatie wat je goed kunt gebruiken.
Ook de theorie lessen zijn heerlijk ontspannen en de manier waarop Peter het brengt is super relaxt ,en goed verzorgd door nikkie.

Niets geen stress als je bij Peter lest !

Jolanda
Jolanda

Ik heb door Peter niet alleen leren motorrijden maar vooral veilig leren rijden. De onrust die ik in het begin had haalde hij weg doordat hij me meer inzicht gaf in wat andere weggebruikers doen of kunnen doen. Ik kan iedereen deze rijschool aanraden. Mijn vrienden zijn verbaasd om te zien hoe ik op mijn motor rijd. Alsof ik het al jaren doe.
Onvoorstelbaar hoeveel geduld Peter met je heeft.

aliey
aliey

Peter en Nikki zijn echte toppers. Zij leveren erg professioneel werk, het is allemaal heel duidelijk. Van Peter heb ik TOP lessen mogen krijgen. Het is prachtig om les te krijgen van iemand met zo erg veel passie voor motorrijden. Hierdoor wordt de informatie ook beter opgepikt en het einddoel ECHT gehaald.
Het was een fantastische tijd! Wilt u uw motorrijbewijs halen, dan is DeMotorOpleider een echte aanradar.
Ga zo door Peter en Nikki!

Daphne
Daphne

Lessen bij Peter is een feestje! Hij voelt precies aan wanneer je een knuffel of een trap onder je kont nodig hebt! Je zou het bijna jammer vinden wanneer je je rijbewijs hebt want dan moet je zonder die "stem in je helm" rijden. Wil je écht leren motor rijden, dan moet je hier zijn. Peter, ik vind je een topper en Nikki jou ook!

Susan Hilgerink
Susan Hilgerink

Top lessen, met veel geduld en plezier. Die rust die ik nooit had, heeft Peter erin gestampt! Tevens rugklachten vrij, door steeds te hameren te letten op mijn houding. Altijd gezelligheid, plezier, maar ook hele serieuze momenten wanneer dit nodig was.
Top rijschool, een betere bestaat er niet!

Motorfans.nl
Motorfans.nl

Dankzij De MotorOpleider heb ik snel mijn motorrijbewijs weten te behalen. Één dag na mijn 18e verjaardag kon ik direct beginnen met lessen. Ondanks het ontbreken van auto-rijervaring kon ik snel afrijden. Daarna is mijn passie voor het motorrijden alleen maar verder gegroeid, waar www.motorfans.nl uit ontstaan is. Een goede aanrader dus!

Jeroen
Jeroen

Begonnen met Peter bij Toples. Door omstandigheden niet kunnen slagen daarna bij De Motoropleider verder gegaan super lessen gehad en geslaagd. 🙂

Jeff
Jeff

Ruim 2 maanden les gehad bij Peter, echt een top vent!
Lessen waren altijd goed en leuk. Bedankt!!

Theo
Theo
TJ van den Broek

Intensieve cursus van een week motorrijden, veel geleerd AVB gehaald en bijna klaar voor het weg-examen. Was een intensieve training … pfff. Maar wat een enthousiasme en energie van Nikki en Peter, wat een inzet! Zelfs extra trainingen op zondag en zaterdag. De training afgesloten met zelfvertrouwen en een goede herinnering. TOPPERS

Marjantine Eindhoven
Marjantine Eindhoven

Heb je last van faalangst dan moet je bij de motoropleider zijn. De eerste keer dat ik bij Peter kwam en op de motor zat had ik het zelfvertrouwen van een baksteen.
Peter heeft me niet alleen leren motorrijden maar heeft me ook geleerd in mezelf te geloven.
Na veel zweten en tranen ga ik nu door het leven met een berg zelf vertrouwen, geen faalangst en een motorrijbewijs.
Peter en Nikki bedankt!!!

Ryan
Ryan

Super lessen gehad van Peter! Heb erg veel gehad aan zijn duidelijke manier van lesgeven. Sinds try the bike heb ik Peter's enthousiasme voor het motorrijden zeker overgenomen! Je kan goed merken dat hij veel ervaring heeft en veel van 'm kan leren. Ik heb niet alleen goed leren motorrijden, maar rijd in de auto nu ook beter met veel meer overzicht. Peter en Nikki zorgen allebei voor een erg gezellige sfeer! Peter en Nikki bedankt! Zeker een aanrader voor iedereen die goed wil leren motorrijden

Sven
Sven

Peter heeft geregeld dat ik vorig jaar mijn rijbewijs heel snel had. Was echt te spreken over de lessen, tijdens de lessen leer je meer dan je nodig hebt voor je examens.

Lieseth Kormelink
Lieseth Kormelink

Hele prettige en goede motorlessen gehad. Peter is een instructeur die je ècht veilig leert motorrijden. Hij is kritisch, geduldig met daarnaast veel humor! Nikki zorgt voor een goede planning en administratie; een topteam samen. Ik ga vol vertrouwen de weg op en genieten van het motorrijden!

Kees van Doorn
Kees van Doorn

Prima motorrijschool, met zijn ruime ervaring kan Peter goed inschatten hoeveel lessen je nodig hebt. Hij rijdt altijd zelf mee op de motor, heeft alles in de gaten en geeft bruikbare tips en aanwijzingen. Zijn werkwijze is professioneel, hij is prettig in de omgang en zorgt dat je met vertrouwen de weg op kunt.
Nikki heeft de administratie goed op orde, je krijgt onmiddellijk een mail ter bevestiging van je geplande lessen.
Kortom, ze zitten er bovenop bij de motoropleider om te zorgen dat je slaagt, in mijn geval binnen zes weken.
Hartelijk dank Peter en Nikki, ik zal de lessen en de gezelligheid missen.

Gijs Schouwink
Gijs Schouwink

Geweldige lessen gehad met duidelijke en goede begeleiding. De lessen waren altijd erg leerzaam en vooral leuk! Zeker een aanrader!

Joey
Joey

Is altijd gezellig bij Peter en Nikki. Peter legt alles duidelijk uit. Gewoon super

Bart de Hoog
Bart de Hoog

Nikki ( sorry Peter vrouwen eerst ) doet de planning van de lessen, de examens en is er altijd tussen de lessen door! Nikki is helder duidelijk en gezellig. Peter is een uitstekende instructeur die met veel humor je leert motorrijden, maar hij is ook streng wanneer nodig! Peter is, praat, ademt, straalt en zweet motorrijden uit en dat geeft je vertrouwen!
Tip: Ik heb eerst een Try the bike gedaan om te zien of het wat voor me was. Ik zou zeggen kies voor de specialist en dus voor de Motoropleider.nl

Justin
Justin

Het enthousiasme van Peter is aanstekelijk. Hij leert je op een ontspannen en correcte wijze met een stevige dosis humor hoe je veilig, verantwoord en met plezier met de motor de weg op kan. Wil je echt leren motor rijden, dan moet je hier zijn! Nikki en Peter, blijf dit doen!

Thomas
Thomas

Peter en Nikki, Erg leuke tijd bij jullie gehad tijdens het lessen. Erg relaxte rijschool. Alles zonder stress. Heerlijk! Nogmaals Thanks!!!!!! Gr. Thomas...

IJmo
IJmo

Motorrijles bij Peter is echt een aanrader. Leert je met de nodige dosis humor veilig motorrijden en zorgt ervoor dat je het motorrijden beheerst i.p.v. de motor jou. Dit zodat je ook na het behalen van je examen met een goed gevoel op je eigen motor stapt. Bedankt Peter en Nikki!

bas e
bas e

Veel gelachen tijdens het lessen. Veel onzin gehoord èn verkondigd. Maar toch waar het om gaat het lessen serieus oppakken.

Ik heb onwijs gelachen èn het rijbewijs in de pocket, en daar gaat het toch om?! Zowel theorie als bijzondere verichtingen èn verkeersdeelname allen in 1 keer in de pocket.

Bedankt Peter èn Nikki

Peter de Vries
Peter de Vries

Lang nagedacht en verschillende rijscholen bezocht en try the bikes gedaan. Maar bij Peter en Nikki was er gelijk een goede klik. Een goed portie humor en verbaal op je flikkert krijgen als het moet. Alles in 1x gehaald en ben verslaafd geraakt. Ook ik rijd nu anders auto. Aanrader voor iedereen die motor rijbewijs wil halen. Bij Peter en Nikki ben je op het juiste adres.

Peter de Vries
Peter de Vries

Heerlijke tijd gehad. Goede lessen en relaxed. Ook wel op mijn flikker gehad maar dat was soms ook nodig. Ook zeker veel gelachen. Voor iedereen een aanrader succes gegarandeerd. Als je het hier niet haalt dan haal je het nergens. Peter en Nikki nogmaals hartelijk bedankt. Voor de goede lessen en fijne tijd, we houden zeker contact.

Margreth zoomer
Margreth zoomer

Peter wil ik je bedanken voor de mooie , leerzame lessen . Zoveel stress dat ik had , en het geduld wat je met had . En het vertrouwen die ik kreeg door jou. En nikki jij ook bedankt , voor de goede lesplanning. En het luisteren naar mij als ik weer eens geen vertrouwen in mij zelf had Ik ga jullie wel missen xx Top rijschool!! gr margreth

Pamela Spijkerman
Pamela Spijkerman

Met een passie voor het motorrijden heb ik zeer leuke, leerzame en gezellige rijlessen gehad. AVB en AVD allebei in 1x mogen halen. Dankzij Nikki en Peter eindelijk mijn, oh zo gewilde, rijbewijs mogen halen. In 1 woord GE-WEL-DIG. Bedankt voor alles en ook na de lessen, altijd welkom voor een bakje koffie. Een zeer aan te raden rijschool

Frank ter Woerds
Frank ter Woerds
Frank ter Woerds

Absolute aanrader om bij De Motoropleider je rijbewijs te halen!
Vol met passie, humor, maar ook met strenge en rechtvaardige correcties daar waar nodig maakt Peter je binnen de kortste tijd vertrouwd en enthousiast om veilig en met plezier motor te rijden.
De gemoedelijke en warme sfeer bij Peter en Nikki doen je vergeten dat het een rijschool betreft, het voelt meer als hun hobby. Peter op de motor, en Nikki voor de administratie, mijn complimenten voor jullie beiden!

Roswyde Burgman
Roswyde Burgman

Peter en Nikki hebben een verschillende manier van lesgeven maar ik vond ze allebei heel prettig. Peter altijd vrolijk en alert, Nikki rustig en gestructureerd. De kracht: voortdurend stampen op veiligheid en techniek. Super lessen gehad, in 1x geslaagd, kan dit iedereen aanraden!

Sander
Sander

Bij De Motoropleider mijn motorrijbewijs binnen 2,5 week kunnen halen. En dat allemaal dankzij de persoonlijke tips en instructies van Peter en Nikki die echt voor jouzelf van belang zijn. Perfect!!

Zeker een aanrader!

Giacomo Sciortino
Giacomo Sciortino

Behalve motorrijden leer je hier ook technisch en veilig rijden en vooral zoals Peter het vaak zegt overleven , ze hebben me wel vaak een beetje wakker moeten schudden en terecht ik hoop de lessen en tips nog lang in praktijk te brengen.
Nicky en Peter bedankt!

Rick
Rick

Peter en nikki super bedankt voor de moeite en de lessen! geweldige tijd gehad altijd fijn en met veel plezier gereden!

Groeten Rick!

Marlies
Marlies

Vandaag voor het eerst in 22 jaar weer op de motor gezeten. Dankzij de relaxte benadering en uitleg van Peter ga ik weer met vertrouwen de weg op. Dankjewel voor vanmiddag!

Daphne
Daphne

Lang getwijfeld of ik mijn rijbewijs wilde halen maar na een proefles bij Peter ga je er gewoon voor!

Erg gezellige lessen met unieke one-liners, die je ook tijdens je ritjes in je eentje nog vaak doen lachen.

Kortom, hier moet je zijn voor je motor rijlessen.

Nikki en Peter bedankt!

Jolande Rekveldt
Jolande Rekveldt

Veilig en met plezier motor rijden, dat heb ik geleerd bij de motoropleider.

Na een aantal motorrijlessen bij een andere rijinstructeur begon ik te twijfelen of ik het als 56 jarige (en geen snelheidsduivel) wel kón leren. Maar met de lessen van de motoropleider is het mij toch gelukt. En geloof mij, ik moest daarvoor best buiten mijn comfortzone.

Voor mij zit de kracht van de motoropleider in hun eigen specifieke aanpak en persoonlijke benadering. Je leert de vaardigheden om motor te rijden, controle houden en de veiligheid bij het rijden. Maar in de aanpak van de motoropleider wordt ook het psychologische effect meegenomen, hoe de natuurlijke reactie van de mens effect heeft op het leren motorrijden. Daar heb ik veel aan gehad. Daarbij stimuleren zij de ‘fun-factor’, het plezier in motorrijden.

Drie instructeurs geven afwisselend les op hun eigen manier maar wel alle drie vanuit eenzelfde aanpak. Ik heb Peter, Nikki en Omar ervaren als professionele, gedreven, geduldige en motiverende instructeurs die mij met een gezonde dosis humor mijn zelfvertrouwen en rijvaardigheid hebben vergroot. Dankjewel daarvoor!

Bij de motoropleider heb ik leren motor rijden. Zelf ga ik nu meer ervaring opdoen in de praktijk, alleen zonder de vertrouwde aanwijzingen van Peter, Nikki of Omar in mijn oor. Ik zal hun aanwijzingen nog missen!

Vincent
Vincent

Geweldig team van instructeurs. Vriendelijk, humor, streng als het moet en met de gave om zelfs de grootste stresskip een gevoel van rust te geven. En niet onbelangrijk.. Je leert echt motorrijden met voor mij als resultaat dat ik overal in 1 keer voor geslaagd ben. Nikki, Peter en Omar, enorm bedankt!

Jort Keetman
Jort Keetman

Als je je motorrijbewijs wilt halen, twijfel niet en ga naar De Motoropleider! Geen gezeur, geen gezeik gewoon super rijles. De instructeurs weten wat ze doen en leren je echt goed rijden. Binnen 3 maand heb ik mijn rijbewijs gehaald en zou bijna zeggen dat ik de lessen mis. Peter,Nikki,Omar bedankt voor de supergave en leuke lessen.

Carlo
Carlo

In weinig lessen echt leren motor rijden. Goede feedback met alles wat je doet. Zeker een aanrader!

Mike Nakken Almelo
Mike Nakken Almelo

In zeer korte tijd mijn rijbewijs gehaald bij de Motoropleider!

Begonnen met 'Try the Bike' en aan de hand daarvan heeft Peter verteld hoeveel lessen ik nodig was om vlekkeloos door mijn examen te rollen!:)

En dat is gebeurt ik ben geslaagd!:)

Heb deze lessen als zeer prettig ervaren maar dat kan ook niet anders met zo'n "leermeester"!

Luister goed wat hij zegt en verteld over het motorrijden en doe er wat mee in de lessen (en natuurlijk als je je rijbewijs hebt) dan weet ik zeker dat je volgende bent die zijn of haar rijbewijs haalt!

Suc6 allemaal.

Peter en natuurlijk Nikki bedankt voor de lessen wat ik heb mogen volgen bij jullie!

Greetz

Anouk Klunder
Anouk Klunder

Eind februari begonnen met motorijlessen! Helemaal gaaf! Eerst een kennismakingsgesprek gehad met daarop volgend een proefles! Werd gelijk met open armen ontvangen door Peter en Nikki. Super fijn! Hierna begonnen met de AVB lessen, ging super goed! Peter ziet alles en stuurd je waar nodig! Als het goed gaat, krijg je dit te horen, maar als je fouten maakt hoor je dit ook zeker! Je weet precies waar je aan toe bent en hierdoor leer je super snel! Het contact met Peter en Nikki is heel gemoedelijk en informeel! Heb dit als zeer fijn en prettig ervaren! Ook de sturing naar een examen toe wordt super goed opgepakt. Voelde mij erg op m'n gemak! Uiteindelijk binnen 2 maanden m'n rijbewijs gehaald! Na het behalen van m'n AVD examen waren Peter en Nikki helemaal entausaist en leefden helemaal met me mee! De motoropleider kan ik echt aan iedereen aanbevelen!! Echt een super fijne en toffe tijd gehad!! Alle tips en tricks die ik heb meegekregen zijn super en gebruik ik nu nog elke keer met het rijden! Peter en Nikki, nogmaals super bedankt voor de geweldige tijd die ik bij jullie heb gehad!!!

Tuncay
Tuncay

In februari met rijles begonnen en eind april geslaagd, ondanks de drukke planning van Peter. Zeer duidelijk in lesgeven. De ervaring straalt er vanaf. Streng daar waar moet en lol als het kan. Veel geleerd en genoten van de lessen. Peter en Nikki bedankt voor de leuke tijd.

logo motoropleider

Klaar om je rijbewijs te halen?

Try the bike! Voor slechts €50,- bieden wij een opstaples aan.

of mail

"Bij uitstek de beste motoropleiding!"

De vrienden van de Motoropleider